Vervoer en extra’s


Uw schooluitje is natuurlijk niet compleet zonder vervoer! Schoolreizen Texel neemt al het werk uit u handen, dus ook het vervoer op en eventueel naar het eiland. Hiernaast kunnen wij uw schoolkamp of werkweek helemaal compleet maken met het verzorgen van catering!


Busvervoer

Op of naar het eiland.


De schoolreis naar Texel begint eigenlijk al bij de school, naast het activiteitenprogramma op Texel regelen we ook in samenspraak met Texeltours het busvervoer vanaf de school naar Texel. Liever de reis zelf naar Texel maken? Dan zorgen wij dat er op het eiland een bus voor u klaarstaat!


Fietsen

Heerlijk onderweg.


Eigenlijk is een schoolkamp of werkweek op Texel niet compleet zonder een fiets. Wanneer u met de klas op Texel bent aangekomen, regelen wij samen met de fietsverhuurders dat de fietsen klaar staan bij de veerhaven of bij de accommodatie. De fietsen zorgen ervoor dat de leerlingen het eiland op de beste manier kunnen ontdekken.

En door de combinaties van busvervoer, de overtocht met TESO en de fietsverhuur profiteert u van fikse kortingen!


Eten en drinken

Alles geregeld.


Uw schoolkamp is niet compleet zonder goed eten en drinken. Uiteraard kunt u in de verschillende accommodaties zelf voor het eten zorgen, maar Schoolreizen Texel kan dit ook voor u uit handen nemen. U bent zelf de hele dag op pad en bij terugkomst staat het diner voor u klaar! Of u nu een BBQ op locatie wilt organiseren of een simpele maaltijd wilt nuttigen in een van de restaurants, alles is mogelijk!

Voor schoolgroepen zijn er speciale scherpe tarieven voor ontbijt, lunch en diner. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via: 0222 – 390 118 of vul het contactformulier.

Informatie aanvraag

Aanvraag voor:

Dagje TexelMeerdaags schoolreisjeComplete werkweekColleges op Texel
AccommodatieActiviteitenVervoerOverig


Image

Een initiatief van


Teambuilding Texel
De Krim Texel
Surfschool Foamball
Texeltours