Complete arrangementen


Opzoek naar een complete schoolreis of werkweek naar Texel voor uw basisschool, middelbaaronderwijs of hogeronderwijs? Wij helpen u graag met het organiseren van een schoolreis of werkweek om nooit te vergeten.


Dagje Texel

Je bent er zo!


Of u nu met de hele school naar Texel wilt komen of met uw eigen klas, wij bieden diverse soorten schoolreisjes voor iedere leeftijdsgroep. Van kennis maken met het Texelse strand en jutten tot een GPS-tocht door de duinen waar de leerlingen onderweg allerlei leuke vraagjes en opdrachten krijgen over het eiland. Een complete leerzame en plezierige dag op Texel boekt u vanaf €17,-


Meerdaags schoolreisje

overnachten op het mooie eiland


Wij regelen uw complete schoolkamp. Van accommodatie, huren van fietsen, activiteitenprogramma tot en met de catering. Zelfs busvervoer vanaf uw thuisbasis behoort tot de mogelijkheden! Door de vele faciliteiten op Texel zal dit schoolkamp verzekerd zijn van succes. Verschillende scholen keren jaarlijks terug met hun schoolkamp. En u vast ook! Een 5-daags compleet schoolkamp boekt u al vanaf € 165,00 per persoon.


Werkweken

Alle faciliteiten en ontspanning bij elkaar


De faciliteiten op Texel bieden veel mogelijkheden voor serieuze opdrachten en colleges, maar ook voor plezier en ontspanning! De diversiteit van Texel is perfect voor een leerzame werkweek. Bijvoorbeeld met activiteiten waarbij Teambuilding hoog in het vaandel staat en op zee in de golven met Surfschool Foamball en dit allemaal op het strand, de duinen en in het bos van Texel. Laat u zich verassen door de vele mogelijkheden die Schoolreizen Texel te bieden heeft. Uw werkweek boekt u al vanaf €85,00 per persoon.

Informatie aanvraag

Aanvraag voor:

Dagje TexelMeerdaags schoolreisjeComplete werkweekColleges op Texel
AccommodatieActiviteitenVervoerOverig


Image

Een initiatief van


Teambuilding Texel
De Krim Texel
Surfschool Foamball
Texeltours