Activiteiten


Surfles op de mooiste golfen van Texel, een dropping in het Dennenbos of meevaren met de Texelse vissers op de Waddenzee, een kleine greep uit de activiteiten die wij bieden. Schoolreizen Texel kijkt graag samen met u naar een passend programma.


Actief

Het eiland over.


Samen met de klas actief het eiland verkennen? Een fietspuzzeltocht is hier zeer geschikt voor.
Is het een introductiekamp van de klas? Dan is het natuurlijk belangrijk dat de klas elkaar leert kennen en goed leert samen te werken. Er zijn verschillende teambuilding activiteiten zoals een Beach Challenge of een dropping. Hiernaast kunnen ze ook een hun grenzen verleggen in het Klimpark op Texel. Al vanaf €8,00 per persoon.


Sportief

Op het land of in de zee.


Zorg tijdens uw schoolkamp voor onvergetelijke activiteiten. Leer dan surfen op de mooiste golven van Texel. Of ga de strijd aan met de krachten van de wind tijdens een clinic powerkiten. En bedwing samen de golven tijdens het brandingkajakken en raften op zee. Vraag gerust naar de mogelijkheden voor nieuwe sportieve activiteiten die de leerlingen wellicht nooit eerder hebben gedaan. Al vanaf €12,50 per persoon


Cultureel

Van museum tot tocht.


Naast allerlei leuke actieve en sportieve activiteiten komt u natuurlijk niet zomaar naar Texel. De leerlingen moeten ook wat meekrijgen van het eiland. In samenwerking met vele partijen op Texel bieden wij bijvoorbeeld een Garnalen en zeehonden tocht aan op de Waddenzee, kunt u een bezoek brengen aan één van de Juttersmuseums op het eiland of brengt u een bezoek aan Ecomare.. Wij zorgen voor een goede afwisseling tussen een plezierige en leerzame dag. Al vanaf €4,00 per persoon

Indoor

Ideaal met minder weer.


Bent u van plan om in de wintermaanden naar Texel te komen? Dan zijn indooractiviteiten natuurlijk ideaal. Maar ook als slechtweer optie zijn deze activiteiten perfect. Zo bied schoolreizen Texel de volgende indooractiviteiten aan: Oud Hollandse spellen, Lasergamen, midgetgolven, bowlen, zwemmen en er kan natuurlijk een bonte avond georganiseerd worden. De leukste indooractiviteiten boekt u al vanaf €4,50.

Informatie aanvraag

Aanvraag voor:

Dagje TexelMeerdaags schoolreisjeComplete werkweekColleges op Texel
AccommodatieActiviteitenVervoerOverig


Image

Een initiatief van


Teambuilding Texel
De Krim Texel
Surfschool Foamball
Texeltours