Accomodatie


Met de gehele groep kamperen in ingerichte tenten of liever overnachten in een groepsaccommodatie of in een luxe familievilla? Ieder overnachtingsmogelijkheid heeft zijn eigen charme, dus kies u favoriet en wij maken graag een vrijblijvende offerte op maat


Ingerichten tenten

Het camping gevoel!


Camping Kogerstrand is een unieke duincamping, de camping ligt naast het strand en de badplaats de Koog. Een schoolkamp met beperkt budget? Geen probleem, de ingerichte groepstenten op Texelcamping Kogerstrand boekt u al vanaf € 14,50 per persoon per nacht.


Bungalows, familievilla’s of chalets

Meer luxe.


Op Vakantiepark de Krim in de Cocksdorp bevinden zich tal van faciliteiten die gegarandeerd zorgen voor een geslaagd schoolkamp! Met onder andere een binnenzwembad, indoor midgetgolfbaan en lasergamen is het programma zo gevuld! Hiernaast biedt Camping Loodsmansduin rust en ruimte. Deze camping ligt vlakbij het strand, de veerhaven en het Dennenbos. Vraag vrijblijvend naar de prijzen.


Groepsaccommodatie

Eén grote accommodatie


Het liefst met de hele klas bij elkaar in een Groepsaccommodatie waar de leerlingen ook zelf kunnen koken? Groepsaccommodatie Bloem en Bos is gelegen tussen den Burg en de Koog, vlak bij het Dennenbos en het is maar een klein stukje fietsen naar het strand.
Hiernaast beschikt de accommodatie over een groot sportveld met daarop een survivalbaan en vuurplaats. Kortom, de ideale locatie om te verblijven tijdens uw schoolkamp of werkweek. Al vanaf €15,25 per persoon per nacht.

Informatie aanvraag

Aanvraag voor:

Dagje TexelMeerdaags schoolreisjeComplete werkweekColleges op Texel
AccommodatieActiviteitenVervoerOverig


Image

Een initiatief van


Teambuilding Texel
De Krim Texel
Surfschool Foamball
Texeltours